Вентилатори за баня

Оценка 4.69 от 245 отзива

За да се осигури движението на въздуха в затворени помещения, каквито са банята и тоалетната, както и за да се възпрепятства появата на мухъл и плесен, се препоръчва избор на подходящо устройство. Вентилаторът с автоматична клапа е идеалното решение за всеки дом, способно да отстрани този проблем.

Благодарение на неговата автоматично затваряща се възвратна клапа, ще си осигурите желания комфорт. Това приспособление предпазва от навлизане на прах и миризми, когато няма никой в помещението. В Gaudi DS предлагаме различни модели автоматични вентилатори със захранване от 220v.

Какви автоматични вентилатори ще откриете в Gaudi DS?

В нашия онлайн магазин може да селектирате своя избор по следните спецификации:

  • производител – предлагаме артикули на производителите Cata и MMotors;

  • цвят – разполагаме с продукти в широка цветова гама, като бял, бял мат, инокс, черен гланц и черен мат;

  • размер на присъединяване – имаме предложения от ф110 мм, ф120 мм и ф150 мм;

  • цена – широк ценови диапазон, подходящ за предвидения бюджет на всеки.

Предният панел на този тип вентилатори е водоустойчив, сваляем, лесен за почистване, Имаме както със стъклен панел, така и тип жалузи. Разгледайте нашия каталог, където ще намерите подробно описание към всеки артикул.

Защо да изберете нас?

В нашия онлайн магазин държим на качеството на предлаганите от нас продукти, както и на достъпните за всеки цени. Специалистите ни са готови да отговорят на вашите въпроси, за да ви помогнат да изберете правилния продукт. Разгледайте нашите предложения и се възползвайте от отличното им съотношение цена – качество.

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност

Филтри

Цвят
Изчисти филтрите