Поддушови корита

Оценка 4.70 от 37 отзива

Към душ кабините днес прибягват много хора, поради тяхната функционалност, комфорта, който предоставят и възможността за поддържане на банята суха по време на къпане. За целта обаче е нужна употребата на т.н. поддушови корита. Нека разгледаме тяхното предназначение и видовете, достъпни на пазара.

Използвайте универсални решения за вашата баня с поддушовите корита, които ще ви бъдат от голяма полза и ще се впишат перфектно в интериора. Благодарение на прага, водата няма как да излезе извън обособеното за нея пространство и по този начин останалата част от помещението остава суха. Можете да се възползвате от луксозни модели поддушови корита, изработени от различен материал като полимер, пластмаса или керамика, както и разнообразни форми, подходящи за всеки дом. Изберете цвят, който най-добре ще се впише в дизайна на банята, изграждайки перфектна цялостна визия. 

Кога е необходимо поддушово корито

Поддушовите корита служат за под на помещението, който може да бъде 90х90, 80х80 или друг размер, подходящ за свободното място, с което разполагате. Те са плоски и не заемат много място, което позволява повече пространство. Друг функционален продукт, който можете да откриете в каталога освен коритата за душ кабини, са различни аксесоари, които ще ви помогнат за правилна употреба и монтаж. Удължете живота на банята и мебелите с помощта на този страхотен уред, който ще ви гарантира сухота и безупречен блясък, без да се налага да попивате вода след всяко къпане. 

При употреба на душ кабина се налага използването и на този компонент, чието предназначение е да предотврати течовете на вода извън и под него, което е предпоставка за образуването на мухъл и плесен. Също така, то насочва течащата вода към канализационния канал, предотвратявайки нейния застой.

Има случаи и в които не се използват душ корита, но тогава подобен сценарий трябва да е предвиден още на ниво ремонт на банята за да се даде предварително наклон към сифона за оттичане на водата.

Какви видове има

В тази категория може да разгледате различни поддушови вани – овални, квадратни, правоъгълни или асиметрични. Предлагат се и модели от керамика, както и такива от акрил. Ние работим с различни производители, така че да предложим възможно най-разнообразната гама на клиентите си. Ако не откривате подходящия модел, можете да се обърнете към квалифицираните ни консултанти.

Имате избор дори и на различни размери. Ако обаче са Ви нужни точно конкретни параметри за индивидуален и нестандартен случай, потърсете ни на един от посочените в сайта варианти и ще обсъдим поръчката. За препоръчване е предварително да сте наясно с размерите и формата на изделието.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото винаги можете да разчитате на нас за професионално и безплатно съдействие по време на избора на правилния за вас продукт и при проблеми с пазаруването и работата със сайта. Предлагаме само първо качество санитарно оборудване на най-добрите цени и с гаранция. Предпочитайки нас, получавате още:

  • винаги коректно и професионално отношение;

  • консултация с професионалисти в областта на санитарното оборудване;

  • безплатен транспорт при покупки над 399 лв;

  • период за изпробване на покупките и при нужда от подмяна или връщане, срещу възстановяване на заплатената сума - гаранция за нулев риск при пазаруване;

  • винаги широка гама от продукти за фин избор;

  • постоянно актуализиране на цените и провеждане на промоционални кампании за още по-изгоден пазар;

  • екип от експерти, готови да съставят 3D визуален план на бъдещата Ви баня и да реализират проекта вместо вас, използвайки професионалните си умения.

Заповядайте в онлайн магазина Gaudi DS и при нужда от съдействие, задължително ни потърсете. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност