Ботуши за мивки

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Ботуши и полуконзоли за мивки, скрийте меките връзки и сифона! – това са така да се каже помощна санитария, чиято единствена идея е декорацията, от функционална гледна точка не допринасят с нищо. Тук специфичното е, че всеики един маншон за мивка е свързан с конкретна серия на даден производител и не трябва да се правят експерименти. Може да много да ви хареса даден модел, но това не значи, че той ще пасне за вашия случай – даже обратното.

Причините биха могли да се крият както в специфичния монтаж ( различни скоби, планки ), във формата ( пасва на формата само на неговата серия ), така и във височината ( при тези стъпили на пода ). Тук пак има различни варианти за – квадратни, овални или леко заоблени форми, обикновено кореспондират с дизайна на цялата серия. Цените обикновено не са високи – все пак това са помощни продукти, но винаги има изключения, разбира се ( например част са от някоя луксозна серия ). 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.