Черни тоалетни чинии и бидета

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Съвременните дизайни на банята са толкова разнообразни, че понякога човек е трудно да прецени, как всъщност иска да изглежда санитарното му помещение. Освен различните многоцветни ярки съчетания, доста често се срещат и вариантите с класически тъмни и светли нюанси, където керамичното оборудване, като тоалетната чиния и останалите принадлежности са черни. Сега ще разберем нюансите при правилния избор и трябва ли да има биде.

Защо да внимаваме при избор на черна тоалетна чиния

Защото е важно цвета органично да се впише в цялостния интериор. Тоест, не е прието във всяко помещение да се поставя черна тоалетна чиния. Подобно решение трябва да е взето под внимание още на ниво проектиране на цялостния дизайн на банята, защото условията за органично съчетание трябва да се създадат. Това означава, че по стените или по пода също е нужно да са предвидени черни елементи, така че когато чинията бъде поставена, тя ще се комбинира с тях. 

Например, представете си я поставена на под в шах-мат комбинация с черни и бели плочки. Подобно съчетание често се среща в хай-тек, минимализъм или поп-арт проектите за санитарни помещения.

Колко важно е бидето

Важността на бидето е толкова голяма, колкото Вие поискате. Тоест, за да разберете до колко то е важен елемент за Вас, смятаме, че е правилно предварително да знаете какво е неговото предназначение. То предоставя възможност за повишена лична хигиена, защото предоставя удобство веднага след изхождане да се измиете. Съществуват отделни варианти, приличащи на тоалетна чиния и вградени за пестене на място в помещението. Има хора, които го предпочитат, а други дори го считат за излишно.

Как да направим перфектната цветова комбинация

Както споменахме и по-горе, поставянето на черна тоалетна чиния и биде трябва да се планира още на ниво проектиране на дизайна и той да е изработен така, че цветовете помежду си да се комбинират правилно. Варианти за разположение на различни декоративни опции има много, но за да се постигне желания ефект, в гамата трябва да присъства още бяло, сиво и при необходимост червено.

Това са основните цветови нюанси, които е доказано, че отлично се допълват помежду си и са преобладаващи в хай-тек проектите за баня. Разбира се, в интернет има много снимки с различни съчетания и комбинации, така че можете да разгледате за по-добра представа.

Какви видове ще открием в Gaudi DS

При нас предимно се срещат по-съвременните и предпочитани конзолни черни тоалетни чинии и черни бидета с гланц или мат покритие, осигуряващи максимално удобство и комфорт при употреба. Характерното за матът е, че по него замърсяванията и петната са по-малко видим, а тяхното отстраняване е също толкова лесно, колкото и при гланцът. В последния случай имаме доста красива визия, но петната и мръсотията са по-видими.

Избирайки нас, освен гореописаните решения, ще получите още:

  • най-доброто и професионално обслужване от млади и позитивно настроени хора;

  • бърза обработка на поръчките и тяхното изпращане до посоченият от Вас адрес;

  • плащате след като предварително сте прегледали пратката и сте преценили, че получавате това, което сте поръчали;

  • имате 14 дни за изпробване на покупката и ако установите несъвместимост или поради друга причина, можете да върнете или замените продукта с друг.

Възползвайте се и Вие, защото ние предлагаме единствено и само оригинални и висококачествени санитарни решения на възможно най-достъпни цени. Очакваме Ви!

Филтри

Производител
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите