Проточни бойлери

Оценка 4.70 от 74 отзива

За съвременния човек, силно ценящ жизнения комфорт, проблемът за осигуряването на топла вода за дома е много актуален. В много случаи решението на проблема се изразява в закупуването и инсталирането на специализирано оборудване – бойлерът. Той позволява да се получи вода с необходимата температура по всяко удобно за вас време. Въпреки това, правилният избор – това е още един проблем, който ще разгледаме.

 

Какво трябва да знаем при избора на проточен бойлер?

Специалистите предлагат 3 основни универсални способа за подбор на проточен нагревател, правещ този процес бърз и ефикасен:

 

  1. Трябва да разберете производителността му в литри за минута (л/мин) – тя обикновено се посочва в проспекта на фирмата-производител или сертификата на оборудването – и тази величина се сравнява с обичайния за семейството разход.

  2. Специално внимание следва да се обърне на степента на електробезопасност на устройството. Трябва да се уверите, че всички електропроводници са добре скрити, и че нямат пряк контакт с водата.

  3. Преди закупуване на водонагревател, трябва ясно да се определи как и къде той ще изпълнява функциите си, а от това ще зависят редица критерии за избора. Изборът по типа на конструкцията директно се определя от функционалните възможности на помещението, в което ще бъде монтиран. Ако помещението е газифицирано, то предпочитанието трябва да бъде насочено към газов уред с оглед на по-ниската цена на горивото.

 

Преимущества на бързозагряващите бойлери

За разлика от обемните уреди, при използването на които нагряването на водата се извършва през определено време (в зависимост от обема на резервоара), тя неизбежно свършва и започва да влиза студена. В тази връзка, предимствата на проточната система са:

 

  • осигурява неограничено безпроблемно подаване на топла вода;

  • размерите на корпуса са доста по-малки от тези на обемния резервоар;

  • има възможност за ясна настройка на желаната температура на загряване;

  • мигновено загряване на водата.

Заповядайте в Gaudi DS

При нас системите за загряване на водата са достъпни на атрактивни цени и имате възможност за избор на различни видове и размери, в зависимост от предпочитанията и нуждите Ви. Gaudi DS предлага на клиентите си гаранция за качество на предлаганите продукти, възможност за връщане и условия за безплатна доставка. Всичко това е комбинирано с квалифициран персонал, който е на ваше разположение за експертни съвети по всяко време, така че не му мислете повече, а се свържете с нас.

Популярни търсения: бойлерчета, бързонагряващи

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност