Луни за баня

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Цвят на стъклото
Цвят на светлината
Крушки
Ниво на влагозащита
Размер на тяло
Цокъл

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Правим  дизайна избираме всичко перфектно, в тон и на място. Трябва да успеем да осветим всичко добре, за да може да има един добре завършен вид. В 90% от случаите в мокрото помещения си слагаме окачени тавани, а в тях съответно и лунички за баня. Не правете грешка да вземете обикновени – трябва да са специализирани, капсуловани със специфичната за целта IP защита.

Какви особености е добре да знаем?

Първо трябва да обърнем внимание за една често допускана грешка. Под лунички за осветление на баня се разбира само външната част, без крушката (тук можем да изберем различни варианти). Големините им (диаметрите) биват разнообразни, цветовете също, както и самите им стъкла. Наглед елементарни като устройство, те могат да бъдат много богати като предлаган асортимент.

Какъв вид стъкло (матирано или прозрачно) да изберем за луничките?

Тук разликата е съществена и ние горещо препоръчваме на своите клиенти матираните варианти. Причините са съвсем прости – при тях идеята е не да скрият светлината, а по-скоро да я разсеят (т.е. получава се едно хомогенно осветено помещение), докато в другия случай може да се получи ефекта на спот/прожектор, който в повечето случаи не е търсено определено. Причината се крие в малката площ на дифузия, която те имат.

Какво трябва да знаем за техния монтаж?

Повечето варианти, които предлагаме ние са на 12V и съответно към тях трябва да се вземе допълнително трансформатор, отговарящ  на консумираната от тях мощност +20%. Във специфичния случай с банята, предложения от нас вариант е напълно достатъчен за всички помещения (стига да не слагате например двойно повече тела спрямо необходимото). Имайте в предвид, че всичките тела разполагат с присъединителни кабели като окончания, но в комплектите не вървят кабелите, които ги свързват по между им или пък към мрежата.

Достатъчно добре защитени ли са?

Поради специфичното им устройство, специализираните модели са много високо ниво на водна и прахова защита, почти изцяло капсуловани са и няма причини да се притеснявате за сигурността на Вас и близките Ви. Тук често можем да се видят IP 65 например, което е едно ниво преди директен монтаж във вода например.

Какви форми и цветове можем да срещнем?

Овални и квадратни форми се срещат най-често, като приоритетно се поставят от първите. Цветовете на профила им можем да разделим основно на бели и иноксови (цвета на неръждаемата стомана). Различни цветове се предлагат, но поради слабото им търсене, не се държат на склад.

Gaudi DS гарантира за добрия произход и чудесни качества на предлаганите от нас продукти. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.