Сифони за баня

Оценка 4.70 от 20 отзива

Как да прецените кой сифон е подходящ според банята ви

Ако подът е проектиран със съответния наклон за отвеждане на водата, то можете да заложите на класическото решение с клапа. При липса на подобен наклон е за предпочитане използването на лентов вариант.

Как се познават качествените сифони

За предпочитане е да пазаруваме от специализирани магазини, от които много клиенти са доволни и работят с оторизирани доставчици. Тогава можем да сме сигурни, че получаваме високо качество.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В Гауди ДС са достъпни:

  • точкови
  • линейни
  • рогови
  • стенни и т.н.

Предлагат се на изгодни, според качеството, цени.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.70 от 20 отзива

ВиК приборите са едни от най-важните елементи за протичането на нормалната жизнена дейност на човека. Трудно е да си представим, но все още има хора, живеещи без мръсен канал. Сега техническият прогрес вече е отишъл толкова далеч, че дейността на канализацията е станала напълно автоматизирана и почти не се нуждае от човешка намеса. Основният проводник, свързващ канализационната система и ВиК устройствата е системата за предотвратяване на миризми от мръсния канал. Всъщност, малко хора биха могли да обяснят принципът на работа. За това в тази статия ще разгледаме темата подробно, ще видим на кои особености трябва да обърнете внимание по време на покупката и съществуващите вириации.

Какъв е принципът на работа на сифоните за баня

Принципът му на действие се основава на основните физически свойства на водата. Неговата работа може да се опише така: течността от водопроводните тръби попада в уреда. По-нататък тя отива в колба, минава през тръба и се превръща в изходна течност. По-нататък попада в канализационната система.

Какво трябва да знаем при избора на сифон за баня

На първо място обърнете внимание на целостта на елементите, отворете опаковката и внимателно разгледайте всички компоненти за наличието на вдлъбнатини, пукнатини, драскотини и др. Опаковката е достатъчно мека и вероятността от деформация по време на транспортирането е достатъчно висока.

Преди да отидете в магазина, трябва да сте наясно за големината на диаметъра на горната част на компонента и дължината на гофрираната тръба, ако се търси компонент за мивка. В противен случай рискувате да се получат разминавания и да правите заменки.

Какви видове сифони за баня се предлагат в нашия сайт

В Gaudi DS разнообразието е огромно и към момента имате избор от:

  • подови;

  • плоски;

  • стенни за вграждане;

  • рогови.

Разнообразието от дизайни също е голямо, така че съществува вероятност да откриете нещо по свой вкус и то на топ-цени.

Защо да предпочетете Gaudi DS

Ние поддържаме огромна складова наличност от нови 100% оригинални продукти, с което гарантираме максимални кратки срокове за доставка, приемливи цени и гаранционно обслужване. С над 3000 продукта, ние предлагаме голямо разнообразие на всякакво санитарно оборудване, а благодарение на шоурумът ни в София можете сами на място да се обедите в качеството на продуктите ни.

Професионалните ни консултанти дори ще Ви съдействат напълно безплатно и ако желаете ще изготвят индивидуален план за действие, улесняващ Ви при извършването на ремонтните дейности, така че не се чудете повече, а се свържете с нас!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се