Облицовъчни плочи за стена

Филтри

Активирани филтри:
  • Приложение: За стъпала
  • Приложение: За стена
Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.22 от 9 отзива
Оценка 4.22 от 9 отзива

Ако преди години предложенията за облицовъчни плочи се свеждаха само до определени стандартни декорации, то сега разнообразието доста се е разширило и вече се предлагат модели с имитация на камък, дърво и различни ефекти. Но какво всъщност представляват тези строителни изделия и кога са подходящи за употреба ще разберем сега.

Какво представляват облицовъчните плочи за стена

Това е декоративната част, финализираща изграждането и оформлението на дадена стена. Подобни изделия не се влияят от модата и времето и винаги са били актуални, особено със съвременните и разнообразни всевъзможни декорации. Изработени са от керамика и са огнеопорни и много хигиенични, бързо почистващи се.

Те се отличават със своята здравина, дълготрайност и устойчивост към различни агресивни странични въздействия и при нужната поддръжка запазват красивата си външност дълго време. Лесно се полагат върху дадена повърхност и за кратко време с не големи вложения можете да преобразите голяма част от помещението.

Кога са подходящи

Облицовъчните плочки се отличават по своите размери, цветове, декорация и дебелина. Намират приложение както за външни, така и за вътрешни повърхности. Без значение дали става дума за облепването на стените в кухнята, банята, коридора или друго помещение, тези покрития са повече от подходящи за подобни изпълнения. Могат да се използват дори и за довършителни работи при басейни, камини, фасади и подобни съоръжения.

Това е отлична алтернатива на тапетите и многото други предложения за финално стенно покритие. Единственото условие е основата да е бетон или равно да е измазана за по-надеждното полагане и най-добър краен резултат.  Доста често са предпочитани за оформление на цокъла, именно защото са устойчиви на умерени удари и надрасквания. Понякога дори се използват за цялостно финално покритие.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото с нас винаги качеството е сто процентово, без капка компромиси в тази посока. Ние работим само с първокласни доставчици и винаги следим за наличие на дефекти, преглеждайки внимателно всеки продукт. Още повече, че водим сериозни преговори с партньорите си за да можем да предложим възможно най-изгодните цени на пазара и те напълно да съответстват на качеството.

Само при нас получавате следните изгодни условия:

  • първокласни стоки на хит цени;

  • експерти за безплатна потребителска консултация относно предлаганите стоки, правилният им избор и процеса на пазаруване;

  • напълно иновативна и съвременна уеб-платформа за максимално лесно пазаруване, дори и когато сте в движение посредством мобилните си устройства, като смартфон или таблет;

  • безплатна доставка при покупки над 200 лв, без значение къде се намират в страната;

  • гратисен период за изпробване и връщане или подмяна на закупения продукт.

Заповядайте при нас и направете най-добрия избор! Очакваме Ви!