Гранитогрес emigres производител, имитиращ паркет тип

Филтри

На етап ремонтни дейности идва момент, в който трябва да декорираме пода и тогава следва логичният въпрос, с какъв материал да стане това? Изключително модерен и актуален в момента е гранитогресът тип паркет. Какви са предимствата му и защо е толкова предпочитан ще се опитаме да обясним в следващите редове.

Какви са предимствата

Гранитогресът като цяло се търси много поради няколко от важните му преимущества пред останалите аналози. Това е например неговата устойчивост към механични въздействия (удари, изпускане на предмети, поема голям натиск). От друга страна, неговата плътна и безпореста структура го прави изключително подходящ за употреба в помещения с висока степен на влажност.

Той не попива и не задържа в себе си вода и влага, дори и след продължителен престой във водна среда, а красивият му външен вид остава такъв не само след покупката, а и години наред, без значение дали го третирате с агресивни химически почистващи препарати или не. Трудно е да нараните видимата му част, дори и нарочно да искате да го направите, защото той преминава през висока термична обработка, правеща го много плътен и здрав.

В ценово отношение е изключително изгодно да се инвестира в подобен облицовъчен материал, поради неговата дълготрайност. А особено когато си представим, че можем да купим такъв продукт с имитация на паркет, тогава желанието ни за придобиване се засилва, защото той внася допълнително уют в помещението и от ценова гледна точка ни е по-изгоден.

Най-търсените варианти от гранитогресът, имитиращ паркет са дългите и тесни размери (15 на 45 см) поради асоциацията им с автентичния продукт или с ламината (15х90 или 20х120 см). Това е отлична възможност да направите банята си по-уютна и красива, даваща представа, че подът е облицован с дърво. Разбира се, може да се приложи и във всяко друго сухо помещение - всичко е въпрос на лично виждане и предпочитание.

Защо да избера Gaudi DS

Защото вече сме много години на пазара и успяхме да се утвърдим, като бранд, предлагащ само първо качество стоки на достъпни цени и с гаранция. Даваме широк спектър на избор и покриваме множество отделни категории от санитарията. Ние ще Ви помогнем да обзаведете и направите банята такава, каквато винаги сте мечтали да я имате.

Нашите специализирани екипи са на ваше разположение! Те ще посетят мястото и ще направят оглед, а после ще изготвят 3D визуализация на примерен проект, който ще бъде обсъден с вас и при нужда ще се направят нужните размествания и подобрения. След, като всичко е одобрено ще се захванат за работа и ще изпълнят всичко перфектно.

Избирайки онлайн магазина Gaudi DS, Вие получавате още:

  • бързо и експертно обслужване;

  • възможно най-бързия транспорт до посочен адрес в страната;

  • изпробвате закупеното и ако не Ви харесва или не пасва го връщате или подменяте с ново;

  • ако сметката Ви е над 399 лв, транспортните разходи остават за наша сметка;

  • редовно провеждаме промо-кампании с още по-изгодни оферти;

  • безплатно ползвате професионалните ни консултанти при избора на стоките и проблеми с пазаруването.

Искате да видите на живо продукта, преди да го платите? Няма проблеми, вече предоставяме опцията “Купи онлайн - вземи от магазина”, така поръчаната през сайта покупка можете да отидете да си я вземете от някои от физическите ни магазини. Заповядайте, ние сме на Ваше разположение!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Произход
Повърхност
Ръб на плочата
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите