Травертин плочки за баня

Травертин за баня

Искате да имате домашен уют и релаксираща атмосфера? – плочки за баня тип травертин са именно за вас, те ще Ви донесат лукса и стила, който търсите и заслужавате! Неостаряващата им визия и неподправен стил са гаранция за това. Подобни серии са постоянно търсен и често предпочитан вариант за банята – независимо от тенденцията в конкретния момент.

Какви са предимствата на травертина за баня?

  • Безспорно най-отличителната и силна черта са неостаряваща визия – такива бани са правени и преди 30 години, правят се и сега.
  • Помещението става изключително светло и просторно ( цветове, дори най-тъмните са в същността си светли ).
  • Натуралното излъчване също е предимство – дали са имитация или естествен материал, окраската на камъка е близка до нашите възприятия за естествено излъчване.

Има ли възможности за някаква декорация?

  • Съществуват отделни декорации съставени от една изрязана основа и друг елемент, който се поставя в нея ( най-често в сериите са именувани като “Inserto” );
  • Фризове – в 90% от случаите, имитиращи някаква резба с интересни повтарящи се орнаменти;
  • Отделни мозайки – обикновено съставени от естествени камъни с различни цветове, пасват чудесно.

С какво се комбинира добре?

По отношение на останалото оборудване – най-добре пасват моделите с ретро излъчване – както по отношение на порцелана, така и на батериите. Сякаш се пренасяме назад във времето. Резбовани шкафчета с орнаменти също се вписват перфектно, помислете добре и за аксесоарите – цветовете „състарено злато“ или „мед“ са идеални. Ако започнете да ги съобразявате тези неща е добре всички да са в един стил, а не да се работи на парче.

Какви размери ще намерите и кои от тях са подходящи?

В момента предлагането е доста и ще намерите всякакви разновидностите – от 20х30 до 25х75, че и още по-натам при добро желание. Съветът ни е да си ориентирате към по-големите габарити – изглеждат тежко, пък и самата глазура е направена изключително, виждат се безброй жили, окраски, шарки. Дефиниция за точни и подходящи размери няма – в единия случай би имало повече и съответно по-малко фуги.

Какво ще намерите при нас?

Предлаганите от Gaudi DS плочки тип травертин са с разнообразни цени и размери – подходящи за малки и големи помещения, както и с различни страни производителки. Общото по между им е чудесното качество и ясен и гарантиран произход. Индивидуалният ни подход и внимание пък ще ви спестят всичките неясноти и определено биха направили избора Ви точен и лесен, насреща сме. 

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност

Филтри

Изчисти филтрите