Плочки за баня keros

Оценка 4.71 от 98 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 98 отзива

Плочките са широко предпочитани в съвременната баня, поради тяхната дълготрайност, красота и лекота при поддръжката. Те не са капризни към високата степен на влажност и едно избърсване със суха кърпа е напълно достатъчно за да изглеждат свежи и красиви. По-долу обаче ще поговорим за продуктите на испанската компания Keros и какви са предимствата им.

Какви плочки за баня да изберем

Изборът започва с това дали ни трябват за пода или стените. В първия случай е удачно да заложим на гранитогресът, защото той е по-плътен с липса на микропори в него, което го прави изключително здрав и устойчив на силен натиск и умерени удари. Във втория, по-рентабилния вариант е да прибегнем към керамичната облицовка, тъй като тя е по-евтината алтернатива и в същото време на стената не е нужно подобна здравина и устойчивост, като на пода.

Ако пространството на санитарния кът е ограничено и искате поне визуално да създадете впечатление за по-голяма просторност, добре е да отдадете предпочитанието си на по-малките размери с по-ярки цветове.

Защо да изберем плочки Keros

Защото те притежават редица преимущества пред останалите си аналози, благодарение на което с всяка изминала година стават все по-популярни на пазара за довършителни материали. На първо място, те са изключително дълготрайни и качествени, излъчващи лукс и красота. Компанията в момента предлага огромно разнообразие от различни текстури, цветове, дизайн и размери.

Без значение дали ще облицовате пода, тавана или стените, вътрешно или външно, Вие имате на разположение огромна гама от варианти за избор според нуждите Ви! Желаете да постигнете например ретро стил в помещението?! Няма проблеми, в гамата на разработчика ще откриете точно такива облицовъчни материали, както и за много други от разпространените стилове.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото онлайн магазинът ни е много богато зареден и при нас ще откриете всичко за създаването на една съвременна и луксозна баня. Всички продукти при нас са на изключително достъпни цени, а качеството едно от най-високите. Избирайки нас, получавате още:

  • винаги атрактивни ценови предложения;

  • само нови и качествени стоки;

  • бързо и гъвкаво обслужване, както и екипи от експерти, готови да отговорят на въпросите Ви напълно безплатно;

  • пазаруване от вкъщи през портативното мобилно устройство, като таблет или смартфон;

  • имате възможност дори да възложите проектирането на санитарното Ви помещение на нашите специалисти. Те ще създадат 3D-визуализация на проекта и ще го обсъдят с вас, преди да пристъпят към работа.

Тези и още много положителни емоции Ви очакват, само ако предпочетете да пазарувате от Gaudi DS! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Видове
Цвят
Изчисти филтрите
Обади се