Лилави плочки за баня

Лилави плочки за баня

В последните години тенденцията в банята по отношение на цветовете са към лилави плочки за баня – разбира се във всякакви производни варианти и разновидности. Харесвани са както от мъже така и от жени, няма ясно разграничение  по полове. Размерите на плочите са всякакви – малки, средни, големи. Декорациите обикновено са характерните напоследък цветя, разбира се има и други – балончета, различни фигури, стъклени фризове, разнообразни други декорации.

Лилавото е вид „кралски“ цвят, който стои традиционно по-тежко спрямо останалите, в същото време излъчва неподправена свежест, която ще ви радва ежедневно. Нюанските на предлаганите от нас лилави бани са толково много, че няма да ви е проблем да намерите точния за вас цвят – тъмни, светли, ярки, мастилени, дълбоки, млечни. Има серии с подчертан гланц, релеф или пък матиране, често се срещат и модели на вълни. Лилавата баня ще ви кара да мечтаете, като в същото време ще сте и здраво стъпили на земята ( в случая пода на банята ).

В момента няма продукти за тази категория и филтър. Ако желаете да бъдете уведомени, когато има налични продукти, запишете се чрез формата по-долу.

Уведомление при наличност

Филтри

Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите