Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
177лв. - 1443лв.
Видове
Колекция
Ръкохватки
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Термостатни смесители

Продукти

Основният проблем на почти всички видове смесители е зависимостта им от налягането на водата и промяната в подаваната температура. Стабилността му е трудна и именно оттук произтичат и някои проблеми – от чешмата потича по-хладна, а после по-гореща вода. С това разбира се можем да се примирим, но не завинаги – ако приемем, че разликата в налягането на студената и топлата вода от време на време може да бъде съществена, то не се очертава добра картина. Подобни проблеми с лекота се решават чрез термостатен смесител, за който ще говорим в статията.

 

Какво представлява тази система?

По принцип, тези продукти работят много просто, защото цялата им тайна се крие в специалния клапан, реагиращ на промяната на потока в едната от тръбите и едновременно променящ другия – това той го прави според предварително зададените режими на работа, следейки през цялото време температурата на водата.

 

Много важно за този тип системи е, че простотата на конструкцията им гарантира дълъг експлоатационен период и по-евтин ремонт.

 

Преимущества и недостатъци

Предимства

  • Икономичност. Спестявате топла вода, тъй като не губите време за настройка на температурата. Крайният резултат — намаляване на общия разход.

  • Абсолютна безопасност. Ръчното регулиране на температурата на струята не винаги изключва възможността от изгаряне. Термостатният смесител няма да допусне прегряване над зададената стойност.

Недостатъци

Един от основните недостатъци на тези аксесоари е тяхната относително по-висока цена, спрямо конвенционалните модели. Но тук трябва да се разбере, че надплащането дава по-високо ниво на комфорт и сигурност на системата.

 

Какви видове има?

  • За мивка

  • За вана

  • За душ

  • Вградени

 

Как да направим правилния избор?

Подобни устройства се различават по типа на работа:

 

  • Електронни

Те са оборудвани с течнокристален екран, на който се изобразява температурата в момента. Характерното за тях е, че работят на батерии или с адаптер, което може да създава и неудобства.

 

  • Механични

При този вид, зададените параметри се регулират с помощта на клапан. Затова тези модели не се нуждаят от захранващи източници.

 

Изборът трябва да се ръководи изключително от желанието и възможностите на клиента.

Защо от Gaudi DS?

Само при нас съотношението цена/качество на продуктите е толкова добре балансирано, че клиентът да получи възможно най-добрата стока за най-ниската цена. А постоянните промоции, преференциални условия за безплатна доставка, възможността за връщане на закупения продукт и професионалният ни екип са само няколко от преимуществата, които ние ви предлагаме на едно място, така че не се чудете повече, а се свържете с нас!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3» Страница 1 от 3
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart