Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
72лв. - 555лв.
Видове
Колекция
Ръкохватки
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Смесители за кухня

Продукти

Може би не си се замислял колко важен е правилният подбор на смесител за вода, но има особености, които трябва да се предвидят. Разнообразието от различни видове и дизайни е важен фактор при селекцията на такъв аксесоар, така че е необходимо това да се случва сред голям асортимент от продукти. По-долу сме подготвили синтезирано най-важните неща, които да се вземат предвид преди покупка.

 

Какви смесители/батерии за кухня се предлагат в Gaudi DS?

В онлайн-магазина Gaudi DS сме ти подготвили голямо разнообразие от дизайни и видове, подхождащи на нуждите ти. При нас ще откриеш версии с висок заоблен или издължен напред чучур, с една или две ръкохватки, класически варианти. Всякакви видове с 5 години гаранция.

 

Какво трябва да знаеш, когато правиш своя избор?

Основното потребление на вода в апартамента обикновено е в кухнята. Тук се измива всичко – ръце, съдове, прибори, зеленчуци, плодове преди готвене и т.н. Поради тази причина, уредът, който пуска водата е необходимо да издържа на големи дневни натоварвания - примерно около 100 пъти отваряне/затваряне, така че той трябва да бъде здрав, надежден за работа, лесен за почистване. Изборът на такъв продукт изисква познаване на основните му функционални характеристики, неговата класификация и дизайн. Тук ние ще ти помогнем да придобиеш тези знания и вече изборът ти няма да изглежда толкова труден.

 

На първо място е важен типът.

Ние предлагаме двуръкохваткови (от двете страни има кранове) или едноръкохваткови (пускането и спирането се извършва с помощта на лост) версии;

 

Класификация по форма

Тя може да бъде S-Г-J - или R-образна. Популярни също така са и класическите форми с плоска или удебелена форма.

 

Материалите на производство също са много важни.

Като цяло се използват метали и сплави – никел, стомана, месинг, бронз, керамика, гранит и пластмаса, но най-разпространеният е месинга.

 

Тип на монтаж

  • чрез закрепване към стената;
  • в плота през предварително пробит отвор;
  • в умивалника чрез специален отвор.

 

На всички тези изисквания напълно отговарят най-добрите предложения на чуждестранните производители. Като цяло едновентилните версии са по-предпочитани за този тип употреба, тъй като позволяват с една ръка да се нагласи желаната температура.

 

Защо от нас?

В нашия интернет магазин Gaudi DS имаме голямо разнообразие от смесители и батерии за кухня на неустоими цени, а в каталога ни ще откриеш всеки от по-горе изброените типове с 5 години гаранция. Не се колебай да се обърнеш към нас за съвет и ще се убедиш в професионализма ни. Очакваме те!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3 4 5 6 7» Страница 1 от 7
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart