Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
460лв. - 947лв.
Видове
Колекция
Изпразнител
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Смесители с фотоклетка

Продукти

Отмина времето, когато сензорните смесители бяха използвани само в скъпите хотели. Днес те могат да се срещнат не само в по-големите магазини и ресторанти, но и в апартаментите и извънградските къщи. Тези устройства се отличават от обичайните с това, че освобождават собствениците си от необходимостта всеки път да нагласяват желаната температура на водата, разбира се много по-важната им предимство и хигиената - безконтактното пускане. Достатъчно е само да поднесете дланта или друга част от тялото до датчика и той ще активира притока. След като движението в зоната на чувствителност спре, той ще се изключва автоматично.

 

На какво да обърнем внимание при избора?

Ако сте решили, че Ви е необходима точно такава необичайна джаджа, то при покупката трябва да обърнете внимание на това, че:

 

  • Има кранове, предназначени за водоснабдителни системи с една тръба и такива с две;

  • Другата особеност е, че има вариант с и без смесител.

Как функционират смесителите с фотоклетка?

Тези продукти се състоят от блок за управление и индукционен сензор. Последният има поле и при ако в него попадне чужд обект, произвежда предаване на сигнал към блока за управление. Той пуска водата, като след приключване на подаване на сигнала, автоматично я спира.

От какво разстояние се задействат?

Сензорният смесител представлява система, в която липсват кранове или вентили за регулиране на потока. Работата му се осъществява чрез наличието на фотоклетки, ултразвукови или инфрачервени датчици, които долавят наличието на чужди тела.

 

Тези продукти се характеризират с наличието на зона на чувствителност, регулираща се с индивидуални настройки. Средната чувствителност е 20-25 см.

 

Във вътрешната част на устройството има литиева батерия от 9V, която работи около 20-24 месеца и после трябва да се смени. Тя може да изпълни цикъл на включване и изключване на водата около 4000 пъти, което изобщо не е малко. Другият вариант е със захранване към електрическата мрежа - този вариант е по-рядко срещан, тъй като изисква съответните комуникации (почти никога не са заложени).

 

Защо вашият правилен избор е Gaudi DS?

Въпреки, че като цяло асортиментът от подобни стоки не е много голям, ние полагаме всички усилия да поддържаме разнообразна складова наличност, позволяваща ни да предложим кратки срокове за доставка и преференциални цени. Другият фактор е качеството, което при нас е подкрепено с гаранционен период, а възможността да върнете продукта в определения срок ви гарантира, че няма да сбъркате ако ни предпочетете, като партньор при закупуването на санитарно оборудване. Очакваме Ви!

«1» Страница 1 от 1
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart