Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
33лв. - 2530лв.
Видове
Колекция
Ръкохватки
Изпразнител
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Смесители за баня

Продукти

Смесителите и батериите за баня трябва да се избират със специално внимание и грижи. Санитарното помещение — това е мястото на твоята ежедневна комуникация с водата. Температурният режим за уеднаквяване на потока, лекотата на употреба, химическия неутралитет — степента на твоя ежедневен комфорт се определя от множество фактори. Така, че по-добре е веднага да си купиш добър уред за течаща вода, отколкото след това да се натоварваш с безкрайни предизвикателства и водопроводчици. Нека преди това обаче да разгледаме един много важен въпрос!

 

Има ли разлика между батерията и смесителя?

Това всъщност е едно и също нещо. Те могат да бъдат едноръкохваткови и двуръкохваткови — многообразието от варианти дава възможност да се намери модел за всеки вкус. Нека обаче разгледаме накратко всеки един от тези видове.

 

Едноръкохваткови

Едно от достойнствата на този тип продукти: това е простотата при тяхното използване, прости за монтаж, с тази задача ще се справи всеки; тъй като трябва само да има някакъв опит и да следва инструкциите. Друго предимство на този модел е това, че с един кран се регулира желаната температура.

 

Двуръкохваткови

Тук имаме два крана, през единия от които идва горещата вода, а през другия – студената. Предпочитан от някои, поради чисто визуални фактори, този вид модели е малко по-точното точното регулиране на потока, което позволява избирането на най-оптималната за теб температура.

 

Като цяло, изборът на един от горните два вида си остава според удобството на ползване, има с хром мат и гланц. На матираните тях не остават нито петна, нито водни капки, което е много важно. Все пак ще ти се налага по-рядко да почистваш санитарното оборудване.

 

Какви смесители за баня се продават в нашия сайт?

В онлайн магазина Gaudi DS предлагаме добре сортирани продукти по категории:  

  • решения за вградени системи;
  • термостатни;
  • външни;

Защо трябва да предпочетете точно нас?

Съществуват случаи, в които производителите произвеждат мостри, изработени от смесени материали. По този начин се предоставя възможност за закупуване на атрактивни на външен вид модели на сравнително ниски цени.

 

При нас всичко е оригинално, а асортиментът е голям с разнообразие от дизайни, обхващащи широк кръг от предпочитания за всеки вкус. Клиентите ни са ценни и се стараем да предлагаме различни преференции, като безплатна доставка, атрактивни цени, бързо и коректно обслужване, професионални отношения.


Не се колебай, а ни потърси и няма да съжаляваш - ние ще ти помогнем при избора!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 41
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart