Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
390лв. - 990лв.
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Шкафове за баня по поръчка

Продукти

Gaudi DS предлага на своите клиенти изработка на шкафове за баня по поръчка – по индивидуални размери или проект. Направата на една хубава баня изисква и по-специфично отношение към всеки един детайл в нея – дали ще бъде даден дизайн или пък трябва да се съобразим със специфичен габарити ( размери ), случайте са различни. Изработваме шкафове по поръчка с извити, овални, правоъгълни форми. Имаме възможност за принтиране директно върху шкафовете ( да кажем снимка или детайл от някой декор за баня ).

С помощта на идейте на нашите клиенти, дизайнери и архитекти сме реализирали по поръчка шкафове за баня с най-разнообразни визии, форми и нетипични на пръв поглед индивидуалности. Опитът ни е показал, че можем да се справим с почти всяко изискване – огъваме плоскости, резбоваме, принтираме картинки, добавяме дървесен фурнир и оцветяваме с всякакви цветове – работим с цветовата гама на RAL. Разгледайте някои от вариантите правени по индивидуални размери и специфични проекти на клиентите, с които сме работили.  За коректна цена и оферта - моля изпрате ни размери, чертежи или пък се свържете с нас. Всички модели могат да бъдат оцветени по RAL в друг цвят - оскъпяване 10%. Посочените модели за примерни - за точни цени, трябва да работим по конкретен модел с ясни характеристики, размери и особености.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1» Страница 1 от 1
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart