Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Монтаж на огледало за баня

Тази дейност е относително проста, ние от Gaudi DS все пак ще Ви обърнем внимание на някои особености, важни за добрия монтаж на огледало за баня – цените тук варират спрямо вида на оборудването. Проблемът е, че  наглед елементарни изисквания, при неправилно изпълнение могат да се превърнат в сериозни проблеми.

Какви са видовете монтаж според вида на огледалото за баня?

  • Най-често срещаният и адски прост случай е, когато има само стъкло без никакви други аксесоари към него и искаме да го закрепим плътно до стената. На гърба му се нанася силикон, като идеята е той да е равномерно разположен, но в същото време да „обрамчва“ цялата повърхност. Това е важно, за да не прониква вода отзад – предполага развитие на плесен, мухъл, както и по този начин може да се нарани специфичното покритие.
  • Същата ситуация, но искаме да има разстояние между него и плочките. Предварително се закрепват планки отзад, след което се дупчи стената и се окачва.
  • Варианти с наличие на нагревател (да не се изпотява), осветление, или пък друг вид аксесоари работещи на ток (напоследък се появиха модели показващи температурата или пък влажността в обособен прозорец – често са с технологията „touch screen”).

Защо е важно да се доверите на професионалисти?

Както знаете, всеки може да лепи със силикон, но не всеки има пистолет за случая, камо ли бормашини и т.н., или пък му се рискува да счупи нещо. Услугите от това естество не са скъпи, това, което ще заплатите в никакъв случай няма да е много, а пък ще си спестите време и нерви. Цените за монтаж на огледало дори на вариантите с осветление, отопление или пък друго са съвсем поносими. Рисковете, пред които се изправяте, особено при наличие на електричество са евентуалното изгаряне на оборудването или пък недобрата токова защита в следствие на лошото свързване.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

  • Хората, с които работим от години, притежават нужния опит и умения за прецизното и точно изпълнение – годините, доволните клиенти и  изпълнените задачи го доказват;
  • Тестваме и гарантираме за изпълнените от нас дейности – в случай на проблем идваме и коригираме;
  • Много добре познаваме собствените си продукти – съответно и техния монтаж.

Не губете време, а се обадете на 02 860 1599, свържете се с нас на някои от другите телефони, по имейл или пък на място в магазина и ще получите оферта за безпроблемно и качествено обслужване от работещите с нас майстори. 

Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart