Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Монтаж на вани

Всеки иска да има своето място за релакс у дома, често това се случва в банята.  За целта трябва да имаме място, където да се отпуснем след натоварения ден и да отморим. Преди стигнем да този момент, обаче, първо трябва да преминем през съответния монтаж на вана, имащ ключово значение за добрата ни почивка.

Какви са видовете случаи?

  • Обикновена –с просто заустване съм към канала;
  • Монтаж на хидромасажна вана – цените тук са по-високи, заради наличието на електроинсталация, пълнещи каскади и други;
  • Специфични случаи – ъглови, вградени и други.

Как се случва едно такова монтиране?

В случай на хидромасажен модел е много важно, препоръките от производителя да са спазени. Изводът за електропреносната мрежа трябва да се намира на определена височина – това е от ключово значение особено за безопасността. Отводнителният канал е също е важно да отговаря на изискванията – правилното заустване е гаранция за доброто последващо отводняване. Следват нивелирането, уплътняването и тестването. Най-важното за доброто изпълнение е предварителната подготовка – знаейки с какво се захващате, ще подготвите площадката така, че да отговаря на оборудването за нея. Не пренебрегвайте габаритите на избрания от вас модел – и тук имаме в предвид не само мястото, където искате да я сложите. Имайте в предвид, че преди нейния монтаж, ваната все пак трябва да стигне до банята – преминавайки през стълбища, коридори, врати и т.н. , парадоксално този момент често убягва на много хора.

Какви са рисковете и къде трябва да се внимава?

  • Наличие на теч –най-често срещания проблем при всеки един случай. Случва се поради не добро уплътнение между ваната и плочките или пък неправилно присъединяване към канала (например късо или прегънато гофре/сифон и т.н.). Това най-често води до поява на течове, които в последствие водят най-малкото до образуване на плесени (изключително вредни за здравето);
  • Лошо свързване към електропреносната мрежа и не добра изолация – рискувате изгаряне на помпите;
  • Неправилна нивелация – водещо до клатушкане и слаба устойчивост на оборудването.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Монтажниците, с които работим, имат дългогодишен опит и са добре подготвени за професионалисти. Имайте в предвид, че рутината е много важна за изпълнение на тези дейности. Майсторите ни разполагат с висококачествено оборудване, използват и специализирани подпомагащи материални – крепежи, силикони, допълнителни уплътнения, където е необходимо. Gaudi DS гарантира безпроблемната експлоатация – свържете се с нас на 02 860 1599, на другите телефони, по мейл или на място в магазина, за да обсъдим вашите нужди и специфични изисквания.

Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart