Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Монтаж на казанчета

В наши дни, изискванията за банята са високи – искаме всичко да е красиво, удобно, семпло и работещо без проблем. Вграденото оборудване е с водеща роля, именно за това и монтажът на казанчета за вграждане е важно да е прецизно изпълнен, за да не създава бъдещи проблеми. Това е от особено голямо значение, тъй като остават зад плочките и последващия ремонт би бил изключително неприятен.

Какви видове вградени структури има?

  • Без наличие на структура – в този случай най-често се подзиждат, за да се окачи тоалетна на тях;
  • Модели за ъглово монтиране – специално създадени за целта или пък просто универсални;
  • Други специфични случай – ниски (с различно местоположение на бутона – хоризонтално или вертикално), тънки (заемащи малко пространство), варианти с дистанционна локация на активатора и други екстравагантни случаи – например външно поставяне.

Кои са основните моменти?

  • Добрата подготовка – трябва да сте наясно с оборудването и с текущата ситуация, за да ги нагодите едно към друго (например габарити, място на захранване и на оттичане, монтажни височини, вид на планките за закрепване и т.н.);
  • Спазване на инструкциите – най-честите проблеми, проявяващи се в последствие са свързани с „побългаряване“, „това е излишно и от него няма нужда“ и т.н.;
  • Задължително неколкократно тестване на системата – (един от най-често срещаните проблеми са свързани с лошо пълнене с вода или пускане/спиране, в следствие на проникване на отпадъчни материали от ВиК мрежата или пък наличие на строителни отпадъци в резервоара.

Колко струва тази услуга?

Цената на монтаж на вградено казанче зависи от различни фактори. Основните от тях са вид на оборудването, сложност на присъединяване, употреба на специфични крепежи (поради рехави стени и т.н.) и други. Точна цена за монтиране на структура за вграждане може да бъде дадена само след подробна консултация, както и при нужда – оглед.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Ние имаме богат опит и работим с изключително много разнородни модели – както по отношение на тяхното устройство, така и на марки. Майсторите, с които имаме взаимоотношения познават добре спецификациите на всички продукти, имат богат опит (рядко се срещат случаите със ситуация „като по учебник“, всяка баня с има нейните особености). Не се колебайте да се свържете с нас на 02 860 1599, на другите телефони, на място в магазина или по мейл с вашето запитване, ние имаме това, от което се нуждаете – качество и коректност. 

Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart