Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
206лв. - 1113лв.
Материал
Широчина
Проекция (разстояние към стената)
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Конзолни (висящи) шкафове за баня

Продукти

Тенденцията в последно време е поставянето на конзолни шкафове в банята. Предимствата им са разнообразни, факт е, че са предпочитан вариант при избор на мебел. Предлаганите видове са разнообразни, решенията са много, налице са и доста луксозни изпълнения.

Какви са предимствата на висящите шкафове за баня и евентуални проблеми?

  • От чисто практична гледна точка – това безспорно е по-добрата хигиена в помещението. След като е на монтиран на височина около 30-35см ( средно ), не е никакъв проблем да се почисти под него, без да пречат някакви крака или други тип подпори.
  • Цялостното излъчване и впечатление, което прави конзолно монтирания шкаф е съвсем друго – линията изглежда изчистена, подредена и на място. В помещението става по-просторно и приветливо.
  • Единствен проблем, който се явява понякога е да не може да се разчита на стената отзад (например много е тънка или рехава), но дори тогава се намират решения с повече точки на закрепване и специални планки.

Какво устройство имат различните конзолни шкафове?

  • Модели с вратички (броят им зависи от широчината, както и от желанието на клиента), имайте в предвид, че максимално допустима широчина на отделен елемент е около 55см – в противен случай става много тежка и може да увисне (пантите да не издържат);
  • Варианти с чекмеджета ( съответно различен брой, тук лимит се явява широчината, поради невъзможността на механизмите да носят чекмеджета на определена широчина );
  • Комбинация между двете, така и видове с падащи вратички, рафтчета и много други по желание на клиента - възможен е например монтаж на кош за пране в някое отделение.

Какво е разнообразието от механизми?

Може да избирате между обикновени затваряния, плавни прибирания ( на вратички и чекмеджета ), успокоители ( обикновено се слагат допълнително – при изрично желание на клиента ), push отваряния, падащо отваряне.

Всички предложени висящи шкафчета за баня могат да се изработят в цвят по RAL, по плочка или от някаква друга мостра, размерите също варират – стига промяната да е възможна ( например, да има идентична по-голяма или по-малка мивка ). Предложените тук размери отговарят на повечето стандартни случаи, при специфични изисквания всичко може и се прави по клиентски размери.

Защо да изберете и да се доверите на Gaudi DS?

Изброените висящи модели са специално създадени за мокри помещения, съотношението им цена-качество е великолепно и абсолютно всичките са с гаранция от производител. Лаковите покрития са изключително плътни, изработката е безупречна, обковът също. При възникнали въпроси сме винаги насреща за разяснения. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3» Страница 1 от 3
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart