Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
199лв. - 660лв.
Материал
Широчина
Проекция (разстояние към стената)
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Колони за баня

Продукти

Изключително полезни в последно време станаха шкафовете тип колони – не заемат място, побират много, вписват се чудесно. Обикновено се поставят в някой ъгъл или непосредствено до мивката. Устройството им е различно и е изцяло съобразено с нуждите на ползващите го хора. Дизайнът им е разнообразен, като главния акцент в случая са вратичките им.

Какви модели се предлагат?

  • Колони за баня с кош за пране – в повечето случай това се предлага опционално, като в случай на отказ от този вариант, пантите се монтират отстрани и става обикновена отваряема вратичка.
  • Модели само с вратички – например разделена е на две, три или повече части.
  • Наличие на чекмеджета – различни на брой.
  • Освен моделите започващи с голяма височина ( започващи от ниско и стигащи до високо  ) са налице и половинки  – горни и долни колони за баня.
  • Монтаж, тук можем да различим два типа – за конзолно ( висящо, стенно ) поставяне и свободно стоящи, при тях лесно и по всяко време можете да смените местоположението им.

От какво са изработени?

Болшинството от моделите са изработени от PVC, водоустойчиви колони за баня, покрити с дебел лак в матиран или гланциран вариант. При изработката им е използван висококачествен обков, съответстващ на визията и търсената от тях функционалност.

Какви са основните предимства?

Наличието на кош за пране при определени модели, определено може да бъде дефинирано като силна черта – обикновено взимането на душ е свързано с смяна на бельото, какво по-лесно от това да го хвърлите директно в коша? Не заемат място – погледнати отгоре, обикновено формата им е на правилен четириъгълник за пример с габарити 30х35см, реално поставени на пода ще закрият съвсем малка част от него, а в същото време побират много, защото се развиват във височина. Разнообразието от размери също е похвално както в ширина и дълбочина, така и във височината. Може да имате готово решение за всеки един случай.

Коя вариант да изберете и защо да се доверите на Gaudi DS?

Предложените модели покриват почти изцяло специфичните случаи. Може да улесните избора си, като си отгорите предварително на въпроса – Какво искам да държа там, къде да го прибера и какви други спомагателни пространства имам на разположение? Перфектното съотношение цена-качество, точната консултация и добрия сервиз оставете на нас. Всички са с гаранция от производител, произведени от подходящи материали ( за специфичните им експлоатационни условия ) и чудесен дизайн. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1» Страница 1 от 1
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart