Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
48лв. - 945лв.
Видове
Размер (mm)
Форма
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Душ пити

Продукти

Какво представляват душ питите?

Това са големи душове, които са вградени или се монтират с дълго или късо рамо. На съвременния пазар  съществуват разнообразни варианти - с хоризонтално или вертикално рамо, монтирани на стената или окачени на тавана, със  светодиоди и т.н. Размерите им са различни - от 140 до 680 мм. Обемните се вграждат в тавана и са с няколко режима на смесване  на водата. За максимален комфорт се поставят най-малко на 20-25 сантиметра над главата.

Какви са предимствата на питите?

Те предоставят възможност цялото ти тяло едновременно да се облее с повече вода. Предпочитани са поради обширната си  повърхност за разпръскване. Колкото по-големи са, толкова по-плавно пада водната струя и наподобява дъжд. В зависимост от  желанието ти, можеш да я регулираш - да бъде по-силна или с по-малка интензивност, радиус и т.н. Висококачествените продукти  гарантират нейната равномерност.

Осигуряват допълнително удобство и специални усещания при всекидневното къпане. Те имат много различни функции за уелнес и релакс - цветотерапия, ароматерапия, музикотерапия, както и възможност за задаване на персонализирана програма въз основа на физиологичните нужди и желания. Могат да са симулират дъжд, каскада или естественото падане на водата в природата.

Какви видове душ пити се предлагат на нашия сайт?

Gaudi DS може да предложи на всеки свой клиент персонализирано решение. На сайта ще намериш варианти за стена или за таван, с квадратна, правоъгълна, овална или кръгла форма. Може да намерите пити за вграждане в тавана също. За тези, които държат на модерния дизайн, са специалните хромирани и ултра - тънки модели.

Размерът е един от важните критерии при избора. Най-търсените са с големина 20 и 30 сантиметра. Обикновено са от хромиран месинг, хром, неръждаема стомана или пластмаса. Благодарения на своите свойства неръждаемата стомана гарантира здравина и издържливост.

Нашите продукти съчетават качество, функционалност и модерен дизайн. Благодарение на своите характеристики, те се вписват  идеално във всякакви пространства. Цената им зависи от вида, големината, производителя и използваните технологии. Gaudi DS  винаги разполага с оптималното решение - за всеки вкус и бюджет.

Кръгли или квадратни? Големи или малки? С какъв монтаж и функции?

Gaudi DS ще отговори:

  • на всички твои предпочитания;
  • на изискванията ти за монтаж;
  • според бюджета ти.

Разгледай каталога ни, включващ многобройни модели с актуален дизайн, с различни форми и размери и с пълна информация за  всеки продукт.

Запознай се с нашите топ оферти и цени, и избери най-подходящия вариант!

Свържи се с нас и поръчай на топ цена!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart