Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
74лв. - 431лв.
Видове
Колекция
Размер душ глава
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Душ комплекти

Продукти

Какво включват комплектите за душ?

Създават необходимия комфорт, тъй като включват всичко необходимо за една пълноценна вoдна процедура. Различават по материалите, от които са направени, конструкцията и монтажа, но всички те се състоят от:

  • душ глава;
  • дръжка;
  • статив;
  • държач (фиксатор);
  • закрепващ елемент;
  • маркуч.

Тръбните окачвания са изработени от метал или пластмаса. Прикрепват се към стената и на тях се монтира държателят. Обикновено имат фиксирани височини - 100, 90, 65 или 60 сантиметра. Функцията на статива е на него да се закачи слушалката и премествайки я на различна височина, да си осигуриш максимално удобство.

Захващаното на държача най-често се осъществява чрез навиване към тръбата или чрез използването на бутон. Повечето от стативите са направени от метал, а слушалката и държача - от пластмаса. Прикрепят се към стената чрез дюбели.

Защо артикулите се продават в комплект?

Комплектуването осигурява перфектно съчетание на всички компоненти в пространството и предоставя възможност за създаване на собствена концепция. Предлаганите на пазара конструкции, осигуряват монтирането на напълно завършена инсталация.

Те съчетават практичност, комфорт и стил. Удобството им е очевидно - дори самият монтаж се извършва лесно и бързо. Могат да се свържат с всякакъв смесител. Съставните части допринасят за твоето удоволствие по време на ежедневните хигиенни процедури.

Като правило, съставните части са в един и същи стил и представляват завършено и хармонично дизайнерско решение. Придобиването на оборудване с желаните потребителски свойства, качество и функции, ще те избави от нуждата да избираш компонентите поотделно. А това означава да спестиш време, усилия и пари.

В този раздел ще намериш душ комплекти дори за най-изискания вкус. Те са изработени от висококачествени материали - пластмаса, метал и/или неръждаема стомана. Разполагаме с разнообразни видове с всякакви размери и функции. Моделите се отличават с впечатляващ и оригинален дизайн, акцентиращ върху продукта, така че често се превръщат в център на интериора на банята.

Реконструирай и модернизирай банята си с Gaudi DS!

В нашия онлайн магазин предлагаме модели, които изцяло отговарят на изискванията и на възможностите на всеки. Разгледай каталога ни и се убеди, че предлагаме разнообразие и качество на достъпни цени.

Ако търсиш отлично качество, надеждност, съвременни технологии, безопасност и комфорт, поръчай при нас! Вземи правилното решение с нас - в зависимост от нуждите ти и в съответствие с последните тенденции.

«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart