Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
235лв. - 2282лв.
Видове
Колекция
Ръкохватки
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Душ колони

Продукти

Какво представляват душ колоните?

Става въпрос за модерна конструкция във вид на колона, прикрепена към стената на желаната височина. Включва смесител, глава, ръчен и фиксиран , маркуч, а понякога и допълнителни елементи. Гарантира хармоничното използване на всички съставни части и има различни функции. Това я прави един от най-важните елементи на банята.

Често са в комбинация с термостат (устройство за измерване и регулиране на температурата на  водата), което прави продуктът напълно завършен. За по-опростен и изчистен вид превключвателят е разположен на едната ръкохватка.

Какви са предимствата на душ колоните?

Изключително удобни и ергономични, те са чудесно решение за малки пространства. Вписват се перфектно, защото не заемат много място. Удобни, стилни, функционални и икономични, не могат да липсват в  модерната баня.

Полезни и многофункционални, те са особено подходящи за ползване от хора с различна височина. Монтират се бързо и лесно, без да се изискват специални умения. По този начин спестяват разходи за монтаж и  поддръжка.

Регулирането им може да е ръчно (механично) или с термостат - последните доставят вода при постоянна температура. Направени са за поддържане на определена температура, т.е. Вие определяте, а пък устройството я доставя лесно и бързо. Гарантират сигурност, безопаснoст и удобство, без риск от изгаряния. Разнообразието им позволява намирането на най-добрият вариант според съответните нужди.

По какви критерии да се водим при избора на душ колона?

Изборът е от съществено значение, защото от него зависят комфорта, сигурността и безопасността на всички членове на семейството. Затова решението не се взема лекомислено. Освен личните предпочитания, отчети следното:

  • вид;
  • материал;
  • смесител;
  • местоположение;
  • функционалност;
  • дизайн и стил;
  • цена.

Преди инсталацията е необходимо да се увериш, че налягането на водата е достатъчно. Необходими са между 15 до 20 литра на минута, за да захранят питата, особено при моделите с по-голямо фи.

Gaudi DS предлага топ български, немски, италиански и китайски артикули. Продуктите ни са изискани, иновативни и с доказана функционалност. На нашия сайт ще намериш модели с актуален дизайн на  изгодни цени. Характерно за тях е, че могат да бъдат съчетани с различни термостати, смесителни и батерии, в зависимост от конкретните ти нужди.

Разгледай каталога ни и се запознай с най-новите тенденции! Избери вариант според твоите лични нужди и  бюджет!

Свържи се с нас и поръчай сега!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1 2 3» Страница 1 от 3
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart