Категории
Вход Регистрация
Работно време
Пн-Пт: 10:00-19:00
Сб: 10:00-14:00
Количка
0 артикула
Безплатна доставка

Избери по
Цена
145лв. - 399лв.
Материал
Широчина
Проекция (разстояние към стената)
Филтри
Производители
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички

Ъглови шкафове за баня

Продукти

Когато няма място или поради други специфични локални условия и изисквания, често вместо традиционни, се използват ъглови шкафове за баня. Дали са горни или долни, с огледало или без – факт е, че те пестят място и в наглед абсурдна ситуация дават решение на трудната задача, свързана с разположението на всичко в малкото налично пространство.

Какви основни модели различаваме?

  • Ъглови шкафчета с мивка, както и такива без (например колони);
  • Ъглови с огледало или без – според случая;
  • Разбира се делят се и на горни и долни (някои от тях съставят двете части на един комплект).

Кои са основните им предимства?

Безспорно това, че пестят място в банята е тяхната най-силна черта. Идеята е, че ъгловите шкафчета са компактни и прибрани. Да речем, че разполагате само с 40см свободни на стената, но имате и 40см на перпендикулярната? – монтирате в ъгъла такова шкафче и заставайки пред него получавате реално широчина около 55-60см ( лесно се смята по Питагоровата теорема ), т.е. в наглед тясно пространство ще получите относително широка работна площ.

Как да се ориентирате за точния за вас продукт?

Поради специфичната си употреба, тук от водещо значение са габаритите им, те са и определящи. Най-лесно е да измерите наличното Ви пространство и да разберете кой модел ще пасне в случая. Факторът, който поставя някакъв лимит при възможностите ( конкретно при долните части ) – това определено са налични варианти за мивки. Няма как да създадем нещо, без да разполагаме с подходящия порцелан, който да сложим отгоре му. Другите особености като специфичното устройство минават на заден план.

От какво са произведени?

Най-често както и при останалите модели, тук се ползва водоустойчив материал, върху когото в последствие е нанесено  дебело многослойно покритие лак. Това ще Ви гарантира изключителен блясък ( или пък матиран ефект, в зависимост от желанията Ви), всичко може да се направи и с дървесна облицовка (ламинат) по ваше усмотрение.

Защо да се доверите на нас?

Ние от Gaudi DS познаваме добре предлаганите у нас вариации на тези продукти, както и може да разчитате напълно на тяхната благонадеждност. Моделите са изключително сполучливи, със стилна визия и добро съотношение цена-качество. Изработени са от водоустойчиви материали, в последствие покрити с дебел слой лак, снабдени с подходящ за случая обков, ако не намирате подходящия за вас вариант – изработваме всичко и по индивидуален проект и размери. Всички артикули са с гаранция от производител.

 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.
«1» Страница 1 от 1
Топ Бани
плочки тип мозайка
Цена Price from: 40.20лв.
плочки за баня vogue
Цена Price from: 40.80лв.
Баня Arty 27x60 в коралов цвят
Цена Price from: 35.90лв.
Топ обзавеждане
Долен  с мивка Елвира - компактен и конзолен 45см
Цена Price from: 285.00лв.
Долен с мивка Мареа - конзолен 55см
Цена Price from: 448.00лв.
Долен шкаф за баня с мивка Калипсо - конзолен 60см
Цена Price from: 478.00лв.
Топ смесители
Правоъгълен смесител за вграждане Poatier - комплект с пита
Цена Price from: 390.00лв.
Смесител за мивка  Elzas със сифон
Цена Price from: 119.00лв.
Кръгъл смесител за вграждане Amien 1 комплект с пита и слушалка
Цена Price from: 290.00лв.
Марки
ACO ADAX Agrob Buchtal Alpi Aparici Виж всички
Социални мрежи

 

Телефон: 0877 000 267
Онлайн магазин от Summer Cart