Количка
0 артикула
Промоции
Избери по
Цена
8лв. - 2282лв.
Колекция
Видове
Видове душ колони
Видове смесители
Видове душ слушалки
Видове душ пити
Форма на душ пити
Размер на душ пита
Филтри
Новини

Смесители

Магазин за банята Гауди Ди Ес разполага с богата гама смесители -  различни по ценови клас, дизайн и спецификации - качествени смесители за баня.  При нас ще намерите термостатни, високи смесители за умивалник, нормални смесители за баня, кухненски и  смесители за вграждане.При нас ще намерите голямо  разнообразие от смесители за баня на много достъпни цени. Фирмите, с които работим са немски, италиански, български и испански.  !Купете онлайн смесители за баня и се възползвай от 7% остъпка от цената по каталог! Вижте промоциите на смесители ( кликнете върху предходния текст ).

 

Подкатегории

Смесителни батерии за умивалник – в тази категория ще намерите голямо разнообразие от смесители за мивки на български и чуждестранни производители на смесителни батерии -  какво е общото помежду им, всички са високо качество с керамични глави от качествен месинг и с добри цени. С  гаранция гарантирана от производителя!

 

 

 

Смесителни батерии за вани и душове – изберете своят смесител за душ или комбиниран вариант за вана/душ. Тук ще намерите качествени смесители за вана/душ от немски, български и турски производители.

Смесителни батерии за умивалници тип "купа", високи смесители за умивалник.

Смесители за кухня - разнообразни видове куненски смесители, предназначени за употребва предимно в кухнята, разбира се това не поставя ограничения пред вас - ползвайте смесители за кухня, навсякъде, където пожелаете, напримет, те често се използват за мивките тип купа! Богата гама продукти на топ цени от топ произовидители!

Смесителни батерии за вграждане – модерният начин да използваме водата в нашата баня, смесителните батерии могат да бъдат много елегантно допълнение към това помещение!

Смесители с фотоклетка, електронни смесители за обекти - за вашето заведение, спортна зала или ресторант! Чудесни цени, някои могат да ги нарекат даже евтини и качествени продукти от Германия, продуктите са на склад, моментална реакция при нужда!

Термостатни смесители - смесват студената и топлата вода и контролират водния поток до душа.Термостатните клапи са по-скъпи, но предлагат няколко полезни функции за безопасност в замяна на допълнителните разходи.

·    Позволяват ви да зададете предварително предпочитана от вас температура на водата и поддържането ѝ по време на вашия душ.

·    Термостатни смесители - те ще настройват притока на вода към душа в рамките на части от секундата, ако има промяна в темературата или налягането на подаваната вода – например ако някой е пуснал  водата някъде другаде във вашия дом.

·   Осигуряват повишена безопасност против попарване ( затова се наричат термостатни смесители ) и по-голямо удобство за потребителя тъй като топлата вода остава постоянна.

Душ колони от български, китайски, испански, италиански производители. Качествени душ системи от топ производители. Разгледайте тази категория и откриите подходящата за вас душ система!

Душ окачвания - могат да бъдат много разнообразни - овални душ окачвания, квадратни и кръгли душ окачвания.  Тук ще намерите и всякакви видове душ окачвания - разнообразни по размери и функции душ окачвания. Тази секция е много полезна при търсене на всякакви видове тръбни окачвания и душ слушалки.

Ръчни душове - могат да бъдат много разнообразни - овални душ слушалки, квадратни и кръгли.  Тук ще намерите и всякакви видове душ слушалки - разнообразни по размери и функции душ слушалки.

Шлаух за душ - шлауха за душ може да бъде с метална оплетка, пластмосова или без оплетка - силиконов шкаух. Тук ще намерите и всякакви видове шлаух за душ  - разнообразни по размери, състав и цени!

Душ пити - насладете се напълно на водата, усещайки я по цялото си тяло.  Избирайки душ пита за банята вие имате възможност да избирате между душ пити с размери от 12 до 50 см в диаметър. Нашите душ пити са подходящи както за душ колони и тръбни окачвания, така и за вградени системи. 

Когато ползвате смесители за вграждане ви трябват и  рамена за пити, излази за шлаух, колена, чучури за вграждане. Голямо разнообразие на всякакви продукти с добри цени!

Продукти
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 39