Количка
0 артикула
Промоции
Избери по
Цена
45лв. - 795лв.
Филтри
Новини

Мебели за баня

Предлагаме на своите клиенти набор от мебели за баня - шкафове, полици, шкафове тип колона, шкафове с чекмеджета, с врати, с рафтове. Когато не можете да изберете нещо от готовите модели, екипът на Гауди Ди Ес ще изработи специално за вас вашето обзавеждане по поръчка. Всички мебели за баня са с високо качество, изработени от PVC, МДФ или ХДФ с гаранция от производител. Повечето ни мебели за баня имат възможност и за избор на цвят - като могат да се изработят и по цвят от плочка например. Тук ще намерите влагоустойчиви и водоустойчиви шкафове за баня.

Подкатегории

В тази под-категория ще намерите PVC мебели за баня от различни български производители - производството на водоустойчиви мебели за баня не е много популярно в Европа, затова и предлаганите от нас продукти са предимно български. Качеството е наистина много добро и би било достоен конкурент на европейския пазар за такива шкафове. 

Тук сме сложили шкафове за баня от МДФ - това са шкафове за баня, които са влагоустойчиви, но не и водоустойчиви. Какво ще рече това - влагоустойчивите шкафове за баня от МДФ не бива да се излагат директно на влиянието на водата - т.е. трябва да има някаква преграда между източника ( смесителя за душ например ) и тези шкафове за баня от МДФ, било то параван, завеса или нещо друго. 

Продукти
«1 2 3 4 5 6»
«1 2 3 4 5 6» Страница 1 от 6